Arcana

Care sunt ultimele vesti legate de trupa, de membrii acesteia sau de celelalte proiecte muzicale in care trupetii sunt implicati? S-a inceput munca la un nou material ARCANA?

Vara a trecut si am inceput sa ne intoarcem la vietile noastre obisnuite. Peter nu a stat in studio prea mult cu proiectele proprii dar a lucrat insa la proiectele altora. Ia si Peter si-au petrecut o parte din vara la Gotland, in Suedia, impreuna cu Doru, familia acestuia si alti prieteni si a fost foarte frumos. Ia a implinit 40 de ani acum doua zile si astazi (23 august) Peter si Ia sarbatoresc 6 ani de casatorie!

Ann-Mari a muncit din greu toata vara ca sa termine munca la studioul pe care il are impreuna cu Mikael Lindblom din Sub Luna. Acum sunt nerabdatori sa se puna pe treaba. Mattias a avut tot soiul de concerte cu proiectele lui. Stefan a fost si el ocupat cu Brotherhood, un al proiect de-al lui, mai mult insa petrecand timp alaturi de familie!

Pe data de 12 Septembrie, Brasovul devine din nou centrul universului pentru fanii Arcana. Cum o sa fie concertul? Cum se va deosebi de cel de anul trecut? Ce piese veti canta?

Suntem atat de fericiti sa ne intoarcem! Speram sa avem o prestatie mai buna decat anul trecut si vom decide saptamana aceasta ce piese vom canta exact, astfel ca in momentul de fata nu pot oferi un raspuns detaliat. Ceea ce putem spune acum este ca vom canta cateva piese incluse pe noul album solo al lui Peter, album ce se va lansa in data de 28 august.

Ati primit mesaje de la fani din Romania? Va asteptati la fani veniti de peste granitele Romaniei?

Am auzit numai ganduri pozitive legate de intoarcerea nostra. Am avut cateva mailuri primite de la fani care sunt bucurosi sa ne revada si stim de persoane care vor veni de prin Ungaria si Bulgaria. Este intotdeauna placut sa vedem persoane ce calatoresc atat de mult doar ca sa ne vada. Ne simtim cu adevarat onorati!

Ceva reactii la albumul proiectului solo al lui Peter?

Inca nu, pentru ca albumul nu a fost lansat. Peter a dat cateva interviuri pentru D-side (FR) si Sonic Seducer (DE). Speram ca fanilor le va placea. 🙂

Ce v-a placut cel mai mult in Romania anul trecut? Ati gasit ceva neobisnuit ?

Am IUBIT Romania si am iubit oamenii de acolo! Toata lumea a fost atat de prietenoasa si de amabila, ma rog, in afara de ospatarii aceia nesuferiti de la restaurantul de sus din munti (hehe, stii la ce ma refer). Romania a constituit o experienta fantastica, minunata si suntem extrem de fericiti sa ne intoarcem. Nu am gasit nimic neobisnuit, hehe…. am iubit totul. 🙂

Ce parere aveti de muzica celor de la NARSILION? Dar despre DER BLAUE REITER ?

Nuria si Sergio din cele doua trupe sunt oameni minunati si apreciem mult muzica lor. Sunt foarte talentati si o sa fie minuat sa ii vedem in sfarsit live. Suntem onorati sa impartim aceeasi scena cu ei. DER BLAUE REITER a reprezentat o experienta noua pentru noi, dar una placuta. De NARSILION stiam de mai mult timp si le-am apreciat intotdeauna muzica. 🙂

Multumim! Ne vedem la Reduta!

NOI multumim!!! Abia asteptam sa fim acolo! 🙂

Comenteaza