Kruna Marta – 31 Martie 2012

__________________________

COMUNICATE:

O invitatie la sfarsit de martie…

Prieteni dragi, sustinatorului ai Underground-ului muzical experimental,

Stim si intelegem cat de greu este, in aceste timpuri, sa separam evenimentele cu interes maxim de cele la care se si poate ajunge… lista de motive de insiruit ar fi mult prea lunga, cu siguranta. Insa, pentru cei mai „curajosi”, curiosi sau rebeli in spirit, captivi totusi in dogmele standardizate ale cotidianului anost, oportunitatea de a schimba aerul si a transforma un weekend clasic in unul natural si plin de „normalitate atipica” a sosit!

Au mai ramas doua zile pana la KRUNA Marta, primul eveniment DonisArt din acest an, parte din trinitatea 2012: KRUNA… the music bible! Poate ca termenul eveniment suna prea depersonalizat insa nu am gasit un alt cuvant potrivit care sa caracterizeze posibila bucurie a prietenilor DonisArt de a se revedea in conditii civilizate, alaturi de muzicieni mai mult sau mai putini cunoscuti, care vin neconditionat sa-si prezinte lucrarile muzicale. Si discutam de un public, in mare parte audofil sau deschis la noi valente stilistice, deloc numeros dar dispus sa impartaseasca sincer oricarui suflet interesat din cunoasterile muzicale proprii, dobandite sau confirmate, de curand sau de demult…

Acest „frumos”al reintalnirii a fost creat si sedimentat pas cu pas, in cei 4 ani, in cele peste 25 de seri, de cand DonisArt si-a propus sa contureze discret dar neconventional o noua exprimare artistica.

Sala de teatru Reduta din Brasov va fi din nou, dupa o pauza DonisArt de 2 ani, locatia perfecta pentru publicul prezent, de a uita de griji si de probleme, macar pentru cateva ore… vor fi 3 reprezentatii diferite insa spectaculoase, sustinute de muzicieni veniti din sudul si nordul continentului, pentru un eveniment unic.

Sambata, 31 martie, la ora 19.00, vom deschide usile salii de teatru pentru KRUNA Marta. Cele cca 100 de persoane cu rezervari facute si confirmate prin krunafest@gmail.com vor avea insa prioritate incepand cu ora 18.30, alegandu-si primele locurile din sala.

Am descoperit cu bucurie ca un numar mare din rezervari a fost facut de suflete ce au petrecut si sustinut primul ritual outdoor din istoria DonisArt, la Alba Iulia, anul trecut, in august: DBE 3!

DIRT GRANNY TALES va fi trupa care va deschide seara. Am stat de vorba cu Thanos despre acest lucru:

http://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/dirty-granny-tales-0

SLUMBER vor urca pe scena dupa cca o ora si jumatate si tot ei se ne vor impartasi din noua lor imagine, ATOMA. Ehsan ne-a oferit cateva detalii:

http://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/atomaslumber

ATOMA lanseaza tot acum si albumul lor de debut la un label european de prima mana:

http://www.kogaionon.com/ro/recenzii-kogaionon/atoma-skylight

Nu vor exista limitari de timp pentru foto sau video, sunt admise orice tipuri de aparate, atat timp cat posesorii nu vor deranja sau incomoda participantii din sala… incurajam exprimarile artistice de orice fel iar o revedere DonisArt inseamna mult mai mult decat o vizionare si o sustinere a trupelor invitate… imortalizarea intregului „tot” KRUNA poate deveni, la un moment dat, o frumoasa retraire vizuala in caseta cu amintiri a fiecaruia dintre participanti.

KRUNA Marta nu se va termina aici, caci gazdele noastre Next Dream Event se vor ocupa ca totul sa fie cat mai confortabil si prietenos, invitand pe cine doreste la un pahar de orice, in 2 locatii separate:

http://www.nextdream.ro/comro.htm

Pretul unui bilet este de 60 lei si va fi de gasit doar la intrarea in locatie, in seara evenimentului. Spatioasa locatie permite accesul pentru 400 de oameni, deci numarul de scaune va fi mai mult decat suficient pentru toti cei prezenti!

Va asteptam cu drag!

DonisArt

29 martie 2012

Orice fapt are in spate o idee… orice idee are in spate o poveste interioara… orice poveste interioara are in spate un vis, o dorinta, o nazuinta. Si atat de frumos este sa poti sa te bucuri si sa bucuri, la randul tau…

KRUNA este acea exprimare vie care rezoneaza la artisticul din noi, la acel frumos lipsit de standarde sau catalogari…

Marta este editia ce sarbatoreste venirea primavarii, intr-un oras de poveste, Brasov, acolo unde DonisArt, in urma cu cca 4 ani, si-a inceput incursiunea concertistica. Centrul Cultural Reduta este o locatie eleganta, intima, confortabila si spatioasa pentru publicul prieten de pretutindeni.

Seara de sambata, 31 martie, este dedicata evenimentului KRUNA Marta… adica ATOMA, DIRTY GRANNY TALES si SLUMBER… grecii vin cu un nou spectacol captivant, suedezii ne vor intoace in timp cu o interpretare exclusiva a pieselor de pe albumul din 2004, „Fallout”, urmand ca dupa o scurta pauza sa ne prezinte noua lor dimensiune muzicala, mai putin Metal dar la fel de epica si exploziva, exprimata prin debutul „Skylight”.

Vom sta la povesti mult dupa terminarea reprezentatiilor, caci prietenii de la Next Dream Event se vor ocupa de toate detaliile pentru ca noi, cei prezenti la Brasov, sa ne simtim bine, sa petrecem un weekend atipic, dar frumos, alaturi de muzicieni talentati dar si de un public doritor si de alte experiente (non) muzicale.

Noi vom fi in Brasov cu trupetii incepand de vineri seara, asa ca daca doriti sa stam impreuna la un pahar de orice, contactati-ne! Vom fi onorati si bucurosi sa incepem KRUNA Marta mai devreme…

Accesul in Centrul Cultural Reduta va fi permis celor care au facut rezervari si au primit confirmare in seara de 31 martie, la ora 18.30, pentru restul participantilor cu jumatate de ora mai tarziu. Nu exista rezervari pentru locurile din sala de teatru, deci, principiul „primul venit” va fi regula…

Pretul unui bilet este de 60 lei si va fi de gasit doar la intrarea in locatie, in seara evenimentului.

Prietenii de la BEAUTY OF PAIN vor fi prezenti cu un standard de accesorii muzicale, dar tot acolo veti gasi si produsele trupelor invitate.

Ne dorim sa incepem KRUNA Marta in jurul orei 19.30 si sa terminam spectacolele dupa cca 3 ore.

DonisArt

krunafest@gmail.com

26 martie 2012

Salutare primavaratici prieteni,

Razele soarelui ne trezesc pe toti si ne pregatesc pentru un sfarsit de martie neasteptat de cald, un martie pe care DonisArt l-a pregatit cu obisnuita-i pricepere.

La caldura data de inceputul unui nou ciclu al naturii vom contribui si noi, Next Dream Event, gazda evenimentului KRUNA Marta ce va avea loc in data de 31 Martie la Brasov.

Va invitam sa admirati trei concerte diferite ca stil si prezentare, intr-o frumoasa ambianta a unei locatii de vis – Centrul Cultural Reduta, cea mai potrivita reduta a artei din resedinta de la poalele Tampei.

Cele trei reprezentatii va vor mentine simturile intr-o continua degustare artistica plina de pasiune si placere. Dar nu va fi destul. Pentru a atinge si ultima treapta a desfatarii, cei care au participat la concert si au fost insemnati initiatic cu bratari, sunt invitati dupa terminarea reprezentatiilor la Pensiunea Leo aflata pe strada Dobrogea la numarul 15, pentru a petrece alaturi de trupeti pana spre dimineata intr-o atmosfera plina de exuberanta, o atmosfera ce va inchega sigur noi prietenii, asa cum se va intampla mereu la evenimentele organizate de DonisArt si gazduite de Next Dream Event.

Va asteptam cu drag,

_________________________________

Salutari tuturor!

KRUNA Marta va avea loc pe data de 31 martie, in sala Centrului Cultural Reduta (Str Apollonia Hirscher nr.8) din Brasov.

Anuntat initial ca un eveniment format din 4 trupe, line-up-ul final va ramane doar in formula de 3:

ATOMA (Suedia), DIRTY GRANNY TALES (Grecia)si SLUMBER (Suedia).

Din cauza procedurilor deloc simple de obtinere a vizelor dar si a incertitudinii ca acestea ar putea fi eliberate in timp util, am luat decizia sa amanam prima reprezentatie KAUAN in Romania pentru o alta data. Ne pare foarte rau pentru nereusita includerii acestui frumos proiect muzical in KRUNA Marta insa ne dorim sa ne revansam imediat ce vom avea confirmarea ca aceste vize sunt rezolvate.

ATOMA este un proiect nou Experimental Metal Rock, cu majoritatea membrilor din trupa SLUMBER, ce lanseaza albumul de debut prin celebra casa de discuri austriaca NAPALM records, chiar la KRUNA Marta. Seara de 31 martie va fi si prima aparitie live a sudezilor in aceasta formula.

DIRTY GRANNY TALES este deja un nume cunoscut si apreciat in Romania, dupa cele 2 aparitii de la DBE 2 si DBE 3. Talentatii artisti greci vor veni la Brasov sa sustina o noua reprezentatie, un spectacol Dark Theatrical Puppets complet nou, intr-o distributie extinsa si usor modificata, sub numele de „Rejection”. Pe de alta parte, sala Reduta este cea mai potrivita pentru o reprezentatie de exceptie DIRTY GRANNY TALES.

SLUMBER este un vechi proiect de Atmospheric Doom Death Metal care a ramas in memoria fanilor prin albumul realizat in 2004 intitulat „Fallout”. Trupa s-a desfiintat in urma cu ceva ani insa, dupa multe scenarii facute impreuna, am ajuns la concluzia ca audienta va avea sansa sa inteleaga corect intregul concept al acestor muzicieni suedezi doar prin doua reprezentatii complet diferite, SLUMBER si ATOMA. Va fi o ocazie rarisima care, pana cum cateva luni, parea imposibila.

Pretul unui bilet este de 60 lei si se vor gasi doar la intrarea in locatie, in seara evenimentului. Capacitatea salii de teatru Reduta permite accesul pe scaune a cca 400 de persoane, un numar mai mult decat confortabil pentru cei interesati.

Va functiona insa si sistemul de rezervari de bilete printr-un email trimis la krunafest@gmail.com. Avantajul acestor rezervari consta in accesul persoanelor cu confirmare email primita de la DonisArt in locatie inaintea celor care isi vor procura biletele la intrare. In ambele cazuri plata se va face la locatie, in seara evenimentului.

Next Dream Event se ocupa de gazduirea acestui eveniment dar si de ceea ce se va intampla dupa concertele propriu-zise, adica sansa de a sta de vorba cu muzicienii ore bune in noapte la un pahar de orice, intr-o locatie care va fi anuntat curand.

Va asteptam!

DonisArt

5 martie 2012
______________________________________

Salutari tuturor!

KRUNA Marta va avea loc pe data de 31 martie, in sala Centrului Cultural Reduta (Str Apollonia Hirscher nr.8) din Brasov.

Anuntat initial ca un eveniment format din 4 trupe, line-up-ul final va ramane doar in formula de 3:

ATOMA (Suedia), DIRTY GRANNY TALES (Grecia)si SLUMBER (Suedia).

Din cauza procedurilor deloc simple de obtinere a vizelor dar si a incertitudinii ca acestea ar putea fi eliberate in timp util, am luat decizia sa amanam prima reprezentatie KAUAN in Romania pentru o alta data. Ne pare foarte rau pentru nereusita includerii acestui frumos proiect muzical in KRUNA Marta insa ne dorim sa ne revansam imediat ce vom avea confirmarea ca aceste vize sunt rezolvate.

ATOMA este un proiect nou Experimental Metal Rock, cu majoritatea membrilor din trupa SLUMBER, ce lanseaza albumul de debut prin celebra casa de discuri austriaca NAPALM records, chiar la KRUNA Marta. Seara de 31 martie va fi si prima aparitie live a sudezilor in aceasta formula.

DIRTY GRANNY TALES este deja un nume cunoscut si apreciat in Romania, dupa cele 2 aparitii de la DBE 2 si DBE 3. Talentatii artisti greci vor veni la Brasov sa sustina o noua reprezentatie, un spectacol Dark Theatrical Puppets complet nou, intr-o distributie extinsa si usor modificata, sub numele de “Rejection”. Pe de alta parte, sala Reduta este cea mai potrivita pentru o reprezentatie de exceptie DIRTY GRANNY TALES.

SLUMBER este un vechi proiect de Atmospheric Doom Death Metal care a ramas in memoria fanilor prin albumul realizat in 2004 intitulat “Fallout”. Trupa s-a desfiintat in urma cu ceva ani insa, dupa multe scenarii facute impreuna, am ajuns la concluzia ca audienta va avea sansa sa inteleaga corect intregul concept al acestor muzicieni suedezi doar prin doua reprezentatii complet diferite, SLUMBER si ATOMA. Va fi o ocazie rarisima care, pana cum cateva luni, parea imposibila.

Pretul unui bilet este de 60 lei si se vor gasi doar la intrarea in locatie, in seara evenimentului. Capacitatea salii de teatru Reduta permite accesul pe scaune a cca 400 de persoane, un numar mai mult decat confortabil pentru cei interesati.

Va functiona insa si sistemul de rezervari de bilete printr-un email trimis la krunafest@gmail.com. Avantajul acestor rezervari consta in accesul persoanelor cu confirmare email primita de la DonisArt in locatie inaintea celor care isi vor procura biletele la intrare. In ambele cazuri plata se va face la locatie, in seara evenimentului.

Next Dream Event se ocupa de gazduirea acestui eveniment dar si de ceea ce se va intampla dupa concertele propriu-zise, adica sansa de a sta de vorba cu muzicienii ore bune in noapte la un pahar de orice, intr-o locatie care va fi anuntat curand.

Va asteptam!

DonisArt

Comenteaza

Adresa de email nu va fi facuta publica.