Dirty Granny Tales (2010)

1. Salut… Ce se mai intampla cu voi la finele acestei toamne? 
Suntem ocupati cu pregatirea noului nostru show, avem multe de facut, multe piese noi, animatii noi, multe constructii, mult dans si multe repetitii. In rest, fiecare traieste in felul lui si din cand in cand mai gasim si ceva timp pentru un pic de distractie.

2. Care sunt ultimele noutati legate de trupa? Ceva piese noi sau noi aditii la line-up? 
Dupa cum am spus si mai sus lucram la un nou concept, care e mai intunecat decat tot ce am facut pana acum. Povestea este inspirata din viata unui criminal in serial extrem de bizar, Ed Gein. De asemenea, avem un nou membru in trupa, un al doilea dansator care va completa desfasurarea spectacolului.

3. In cateva zile ne vom revedea in Bucuresti. Ce ati pregatit pentru a DBE 2nd edition si care sunt asteptarile voastre de la public? 
De abia asteptam sa venim in orasul vostru si sa va aratam de ce suntem in stare. O sa vedeti ultimul nostru show numit „Jelous”, care descrie iubirea dintre un scriitor si actrita principala din opera sa „Didi” si apoi vrajba dintre ei si un alt personaj care este Gelos pe iubirea lor. Poate ca prezentarea va fi cumva limitata pentru ca show-ul a fost conceput pentru conditii de scena de teatru, insa l-am modulat in asa fel incat sa se potriveasca scenei din KULTURHAUS. Asa ca speram sa satisfacem audienta.

4. La acest eventiment vor participa 9 trupe, cu voi inclusi. Ce stiti despre celelalte trupe? 
Ca sa fiu sincer nu prea stiu majoritatea trupelor, cu exceptia ATARAXIA si SPIRITUAL FRONT, trupe celebre in underground. Despre celelalte am adunat niste informatii de pe internet, si pot zice ca DBE v-a facut niste alegeri foarte bune.

5. Ce muzica mai ascultati in ultimul timp? Ceva albume interesante de recomandat? 
E o intrebare la care nu pot raspunde usor. Avem gusturi diferite in muzica insa avem cu totii in comun o inclinatie spre muzica dark si atmosferica.

6. Ce merchandise veti aduce la Bucuresti? 
Avem multe de adus (echipamentul de teatru e destul de imens, de aceea nu o sa-l caram pe tot) asa ca nu sunt sigur ce merchandise o sa putem aduce. O sa incercam, speram sa aducem macar cele doua albume.

7. Aveti planuri importante pentru 2011? Niste materiale noi sau concerte speciale poate? 
Avem multe sperante pentru noul show care va avea premierea in Martie 2011 in Atena. De asemenea, toata partea muzicala pentru albumul cel nou este gata, asa ca probabil in 2011 o sa-l lansam. Insa e prea devreme sa fim siguri.

8. Ce parere aveti despre criza financiara? In ciuda ei, trupele isi mentin aparitiile live iar numarul evenimentelor ramane ridicat. 
Ok, traim vremuri tulburi si momentan este destul de clar ca o sa devina si mai intunecate. Unele tari intra in insolventa. Totul pare a fi un joc pe care unii il castiga sau il pierd. Numai ca in cazul acesta, unii porci castiga in fata intregii planete. Insa va veni timpul cand disperarea va ajunge la o limita si se va transforma intr-un monstru care va inghiti orice ii sta in cale. Cat despre muzica si trupe… pentru mine muzica e acel ceva care ma indeparteaza de rahatul acesta cotidian. Toti nutrim nevoia sa ne exprimam prin arta si ca audienta sa se indentifice cu ceva real.

9. Ce inseamna pentru voi spiritul UNDERGROUND? Vorbim din punct de vedere muzical… 
Cand arta nu devine o formula de succes, un idol narcisist sau o opera de caritate eroica dar falsa… atunci ala e underground-ul.

10. Multumesc pentru interviu. Ultimele cuvinte va apartin. 
Va multumim foarte mult pentru interviu si invitatia de a canta la voi in oras. E o mare onoare pentru noi. Va promitem un show pe cinste!

Comenteaza