GHOST FESTIVAL – Rasnov (13-14 iulie 2012) – Chapter I „Return to the Nature”

Ghost Festival – Rasnov 2012 prezinta al doilea nume confirmat – The Moon & the Nightspirit din Ungaria.
Duo-ul a fost format in 2003, stilul ales fiind folk pagan. In toti acesti ani trupa a lansat 4 materiale (Of Dreams Forgotten and Fables Untold (2005),Rego Rejtem (2007), Osforros (2009), Mohalepte (2011)) primite foarte bine de presa cat si de public.

Muzica celor doi imbina o atmosfera de vis cu un misticism antic in care se pot regasi si mai multe stiluri muzicale de pe mapamond scaldate intr-o aura pagana. The Moon & the Nightspirit au fost descrisi de multe ori ca fiind una dintre cele mai interesante aparitii ale genului, reusind cu succes sa aduca un suflu nou.

Biletele vor fi puse in vanzare in curand la urmatoarele preturi:

Abonament – 45 de Ron
Bilet pe o zi – 30 de Ron

Evenimentul organizat de Cavalleria Events isi propune sa adune spectatorisi formatii de valoare intr-un cadru natural, indepartat de marile orase, unde toti participantii sa se delecteze doar cu muzica de calitate, activitati culturale, ecologice, la poalele muntilor.

Cavalleria Events anunta un nou eveniment intercultural ce-si propune să adune spectatori şi formaţii de valoare într-un cadru natural, îndepărtat de marile oraşe, unde toţi participanţii să se delecteze doar cu muzica de calitate, activităţi culturale, ecologice, la poalele muntilor. Este vorba
de Ghost Fest, un eveniment complex ce va avea loc in perioada de 13-14 Iulie 2012 in mijlocul naturii, pe terenul de biathlon de la baza cetatii Rasnov. Ghost Festival reprezinta un nou concept ce propune ascultatorilor de muzica folk, , ambientala , post-rock, metal si nu numai, o experienta inedita , creand punti interculturale si acordand publicului posibilitatea sa participe, pe langa serile de concert , la diverse activitati, workshop-uri de mestesuguri traditionale , expozitii, proiectii de film etc.
Intreg evenimentul se anunta a fi presarat cu momente speciale, precum concursuri si demonstratii
pe teme conexe. O parte din aceste activitati urmeaza a fi prezentate in curand in detalii.

Prima trupa anuntata de catre organizatori este Trobar de Morte din Spania, o trupa ce imbina sunetele celtice si folk cu avantgardismul gothicului atmosferic.

Cu o istorie ce incepe in 1999 sub conducerea Lady Morte, trupa a lansat 5 materiale audio (miniCD si 4 albume), ultimul datand din anul curent, intitulat Beyond the Woods – The Acoustic Songs. Trobar de Morte este un nume cunoscut pentru cei ce frecventeaza concertele europene de muzica medievala din cadrul unor evenimente precum Wave Gotik Treffen , Fade In Festival sau Entre Muralhas Gothic Festival.
http://www.youtube.com/watch?v=tORiPBioCKI

Comenteaza