Winter Waking Tour 2011 – 13, 14, 15 Decembrie 2011

Cavalleria Events prezinta o noua serie de evenimente speciale sub numele The Winter Waking Tour 2011. Leafblade, trupa ce a inflorit ca mijloc de exprimare acustica tulburatoare fiind rodul colaborarii dintre Sean Jude si Daniel Cavanagh de la Anathema , va concerta in preajma sarbatorilor din luna decembrie in Romania.

Cele trei show-uri anuntate vor avea loc la pe 13 decembriela Brasov in Club Rockstadt, la Bucuresti in Club Wings pe 14 Decembrie si la Galati in Club Zodiar pe 15 Decembrie.

In concertul de la Bucuresti din Wings Club, binecunoscuta trupa Abigail (Atmospheric/Doom/Death/Progressive ) va sustine un recital in calitate de invitat special al celor de la Leafblade.

„Abigail are privilegiul de a deschide recitalul celor de la Leafblade de pe data de 14 Decembrie din clubul Wings din capitala printr-un set acustic special reprezentand versiuni reorchestrate ale pieselor acestora.

Alaturi de Mihu (voce), Vlad (chitara), Alex (chitara) si Razvan (voce si chitara) se vor mai afla si Diana Miron (vioara) si Iulia Gheorghe (violoncel).

Acest mini set acustic este doar primul dintr-o serie mai ampla pe care cei de la Abigail il pregatesc pentru 2012.” Abigail

Next Dream Event in parteneriat cu Cavalleria Events va invita in data de 13 Decembrie, in clubul Rockstadt din Brasov la un eveniment foarte special cu o trupa foarte speciala. LEAFBLADE este un proiect infiintat de Danny Cavanagh (ANATHEMA), proiect ce are la activ un superb album acustic ce imbina folk-ul cu rock-ul intr-o maniera mai mult decat deosebita. In seara concertului vom avea parte de prezentarea albumului „Beyond, Beyond” in formula Sean Jude si Kevin Murphy.
Chiar daca va fi marti, vom trai ca si cand ar fi weekend, pe muzica plina de caldura a celor doi muzicieni, timp de aproximativ 60 de minute. Evenimentul va incepe la ora 20, pretul unui bilet fiind de 15 lei.

Va asteptam cu mult drag, Next Dream Event.

Comenteaza

Adresa de email nu va fi facuta publica.