Swans „My Father Will Guide Me Up A Rope To The Sky”

Dupa o pauza de peste 13 ani in care Michael Gira fost activ doar solo si cu Angels of Light iar Jarboe si-a urmat cariera solo, iata ca in aceste zile apare un nou album SWANS.
Fara Jarboe si ale ei insertii ethereale, noile opt compozitii ne dezvaluie o dinamica fenomenala, cu elemente la fel de stranii si ciudate si cu un Gira plin de inspiratie si o voce incredibila! Totusi, la 56 de ani, Gira ne dezvaluie o forta vocala remarcabila… Ascultati „”Reeling The Liars In”” si va veti convinge. Poate cea mai reprezentativa trupa Post-Punk din lume, infiintata in urma cu 28 de ani, SWANS revine printre fani si in varianta live, in aceasta toamna/iarna americanii urmand sa poposeasca si in Europa, intr-un turneu mult asteptat de toata lumea.

Alaturi de Michael se regasesc din vechea garda SWANS chitarisii Norman Westberg si Christoph Hahn dar si bateristul Phil Puleo.Trupa este completata de Thor Harris si Chris Pravdica iar noul album este o bijuterie pe cat de experimentala pe atat de Heavy si sarmanta! Pentru cei ce stiu cu ce se mananca SWANS, noul album va fi o piesa de colectie. Pentru neinitiati, materialul ar putea revela un univers unic, nemaintalnit pana acum.

Comenteaza