Kwoon „Where The Flowers Were Singing”

Grupul francez a surprins placut scena Post-Rock cu albumul „Tales And Dreams” din 2006!

Videoclipul piesei „I Lived On The Moon” se bucura de un numar incredibil de vizualizari pentru o trupa underground: aproximativ jumatate de milion in doar 3-4 ani!
Fata de debut, noul material vine cu o complexitate vizibila in structura celor 10 compozitii, de la cele mai ambientale si fara ritm pana la unele ce exprima multa vivacitate, forta si contrast! Dimensiunea epica a soundului continua sa surprinda placut urechea ascultatorului, desi pe ultimele piese se simte parca o uma de lipsa de inspiratie…
Avem samples-uri, avem keyboard, cello, voci diferite, atmosfera din plin, chitari ce oscileaza intre secvente calme si linistite pana la cele zgomotoase si repetitive, avem de toate… pe cat de experimental, pe atat de fragil este acest sound… ce trupe imi vin in cap acum? Sigur Ros, Mogwai, Anathema sau Radiohead!

O foarte frumoasa surpriza acest album si, desi ii lipseste inca directia proprie, KWOON arata ca este pe drumul cel bun si reuseseste sa impresioneze o scena suprasaturata cu trupe ce doar imita… unele chiar intr-un mod artistic, heh!

Comenteaza