ENTHRONED „Carnage in Worlds Beyond”

Al cincilea album al celebrilor Blackeri belgieni a aparut! Dupa multe schimbari de componenta avute pe parcursul existentei (ultima constand in inlocuirea lui Namroth Blackthorn cu Alsvid/SETH), ENHTRONED gaseste forta sa revina cu un nou material, la fel de furios si rapid ca si celelalte.
De altfel, trupa nu a facut nicicand rabat de la linia Black Metal-ului agresiv, fara faze Gothice sau melodioase. Cele 10 piese noi degaja o energie fantastica, rapiditatea chitarilor este remarcabila, la fel si bateria criminala! Vocea este demonica, brutala si plina de ura. nu stiu, totul este agresiv, violent, ca pe primele albume IMMORTAL. Ca dezavantaj identific liniaritatea pieselor, ele la un moment dat putand fi confundate. Sunt convins ca un asemenea sunet nu mai poate face furori decat pe scena, acolo unde, alaturi de efecte pirotehnice si alte elemente de concert, creaza spectatorului impresia infernului pe Pamant!

Executie ireprosabila, inspiratie modesta, elemente traditionale Black Metal-ului clasic. rapiditate fulminanta. cam acestea sunt detaliile caracteristicile noului sunet ENTHRONED!

Comenteaza

Adresa de email nu va fi facuta publica.