DBE1 – 12 Decembrie 2009

Serile Speciale din 2008 au incercat sa contureze o identitate specifica unor stiluri muzicale deloc uzitate in Romania.

Privita supraoptimist prin prisma unei nise de oportunitate, aceasta Scena Muzicala s-a bucurat de 5 evenimente distincte, diferite atat ca muzica cat si ca posibili fani. Din pacate, cei ce au participat nu au fost suficienti pentru a privi pozitiv spre viitor aceasta teoretica nisa.

Am decis, in cele din urma, sa experimentam din nou, prin readucerea unor trupe in 2009 pentru a vedea daca se schimba ceva sau vom fi nevoiti in a ne retrage.

Primul experiment din septembrie s-a dovedit a ramane la fel de cochet ca si precedentele iar curiozitatea a fost mare pentru a vedea ce impact va avea o Seara Speciala cu o “aglomeratie” de trupe…

Daca este sa ne raportam la numarul de participanti, putem spune ca cei cca 550 de fani au dat semnalele unui viziuni satisfacatoare… Problema e ca din acestia doar vreo 400 au fost din Romania, eventul fiind foarte atragator pentru cei cca 130 de straini, obisnuiti cu muzica trupelor preferate. Dar un lucru avantajos a fost si faptul ca, pe langa prietenii constanti ai Serilor Speciale (le MULTUMIM din toata inima si pentru aceasta participare), am zarit si persoane noi care, la urma, au tinut sa ne felicite pentru ceea ce am facut, acestia nestiind initial la ce sa se astepte.

Despre trupe nu avem prea multe sa va spunem… Fiecare si-a facut datoria cum a putut mai bine, unele avand parte de o sonorizare perfecta, altele mai putin, dar toate multumite in final de recitalul sustinut. Este destul de greu sa realizezi un sound perfect pentru7 trupe distincte, tinand cont ca audientiei nu i s-au oferit pauze intre prestatii mai lungi de 10 minute… Curios a fost ca unele trupe s-au bucurat de un feedback incredibil din partea fanilor, atat TRIARII, cat si ROME sau ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO fiind rechemati pt un bis sau chiar mai multe.. cat despre SPIRITUAL FRONT, prin Simone, mai Rock’n’Roll ca nicicand, a incantat din nou o audienta deja obosita de atatea ore de stat in picioare, de aglomeratia din sala dar si de vizibilitatea uneori la limita din cauza celor multi, cei mai “pitici” suferind din cauza “gigantilor”! Eternul “Slave” s-a transformat iarasi intr-o rampa de lansare pentru vreo 25 de fani urcati pe scena in spatele solistului, ce isi salutau prietenii mai timorati din primele randuri in aplauzele intregii multimi!

Au fost si faclii, torte, tamaie, proiectii (doar pe laterala din pacate caci LCD-ul din fundal nu s-a prea potrivit cu imaginile pregatite de trupeti)… inclusiv fete ce au facut diverse chestii pe scena, dar mascate de un fotoliu cam prea mare pentru curiozitatea celor din primele randuri… Tomas a cantat cu Christian atat in TriORE cat si pe “4 Roses For Rome”, Simone a cantat impreuna cu Tomas cate ceva de pe “Satyriasis”, Axel a cantat cu ambele, Achim la fel, alternand percutia cu trompeta, Fredrik a fost la inaltime cu percutiile lui cadentate pe ambele proiecte, vocea lui Rose Marie s-a auzit foarte fragil pentru a nu distruge armonia conceptuala ORE, Kim ne-a plimbat cu chitara lui printr-o lume virtuala foarte eclectica, imaginea inghetata a lui Christian impreuna cu percutionistii Axel si Volker au creat acea atmosfera martiala rece, caracteristica germanilor si mesajelor razboinice cu trimiteri spre Legiunile Romane, clapa lui Rossano impreuna cu chitara country a lui Giorgio au conturat acea atmosfera mediteraneana, tinuta in priza de bateria exceptionala a lui Andrea dar si de energicul bass al lui Amorosi, vocea lui Jerome a rezonat senzitiv cu vioara lui Nikos dar si cu chitara lui Patrick… iar cand o coarda s-a rupt din chitara lui Nikos a sarit in ajutor imediat Giorgio…

Se poate spune ca seara de 12 decembrie a fost o Seara bombastica! Sau poate ca nu… dar cu siguranta a fost una Speciala… cel putin pentru cei care au fost acolo, in The Silver Church! Mai ales ca Bradul a fost impodobit atat de frumos.. iar prin jurul pranzului chiar a nins usor, anuntand mai devreme un Craciun Special muzical…

Locatia a fost perfecta pentru asa ceva, cu o acustica care nu exceleaza dar cand numarul de persoane este mare atunci totul se armonizeaza corect, cu lumini si candelabre elegante… mai bine spus cu stil… poate neinteles de unii datorita combinatiei de influente, dar acceptat de majoritatea pentru ca nu se pot organiza acolo doar evenimente de un anumit gen… barmani care s-au miscat foarte bine, bauturi cu preturi deloc mici dar in nici un caz prea mari, cockteilurile find, se pare, principala atractie.

A fost o Seara Speciala unde comunicarea s-a facut in zeci de limbi, in orice colt din acea sala puteai auzi dialoguri de la germana sau rusa pana la finlandeza sau croata, engleza fiind totusi driver-ul folosit de majoritatea… Si ceva romana, dar foarte putina, ceea ce ne-a facut sa credem ca toti cei de acolo au socializat rapid si confortabil.

Am vazut tot felul de tinute, de la cele Goth pana la cele Metal, pe langa altele normale, poate prea normale, am vazut atat cravate cat si costume din piele, latexuri, lanturi, piercinguri, machiaje expresive/stridente, tinute militare… cam tot ceea ce poate sa sperie pe un om “normal”, adica acel posibil personaj pentru care tot ceea ce nu aduce cu el e catalogat ca “dezaxat”.

A fost merchandising mai mult decat oricare alt eveniment din Romania, cel putin din punct de vedere al gamei de produse… Inclusiv un numar limitat de tricouri personalizate cu Dark Bombastic Evening!

A fost o seara civilizata, fara fluieraturi, injuraturi, impunsaturi… a fost un loc in care un numar semnificativ de persoane (comunitate parca e prea mult spus… inca) s-a bucurat de posibilitatea de a bea un pahar de orice atat cu altii din jur cat si cu trupele participante.

Privind din alt punct de vedere, a fost un tur de forta de cca 7 ore, fara intarzieri sau decalari de program, cu un AfterParty ce a durat pana la ora 5, cand cei doi DJ olandezi au pus punct unei Seri Speciale unicat pentru Romania.

Speram sa fi invatat din greselile facute, speram sa nu-i mai chinuim pe fani cu tururi de forta de cca 7 ore, speram sa fie mai bine, mai asezat, mai prietenesc… asta daca va mai exista ceva, undeva, candva…

Multe multumiri tuturor celor ce au promovat, au participat si au apreciat dorinta organizatorilor de a face ceva de calitate pentru o Scena Muzicala firava in Romania, acolo unde “suparatii” Metalisti sunt prea duri, oldGotherii sau Punkerii sunt prea “true” iar fanii Pop sunt mult prea “optimisti” si “veseli” …

Asadar, un eveniment reusit! Cam acesta ar fi epilogul. Sau asa ar fi trebuit sa fie, datorita faptului ca un asemenea line-up a fost unicat pana acum si nu se intrevad mari oportunitati in a se repeta curand!

Sarbatori fericite! La Multi Ani!

Echipa Kogaionon & DonisArt

15 decembrie, 2009

______________________________

COMUNICATE:

Vineri seara toti trupetii vor ateriza in Bucuresti, pentru marea majoritate fiind o premiera vizitarea capitalei Romaniei. Sambata, incepand cu ora 12.00, se vor face toate pregatirile de sunet si imagine pentru ca evenimentul sa fie unul de neuitat!

Si Clubul The Silver Church a impodobit deja bradul pentru Sarbatorile ce urmeaza sa vina… anul acesta se pare ca mult mai devreme! Pe de alta parte, vanzarea de bilete din ultima saptamana tinde sa contureze DARK BOMBASTIC EVENING ca pe un eveniment reusit! Intrucat dorinta organizatorilor este de a oferi fanilor libertatea de a imortaliza momentele cele mai reprezentative ale evenimentului, accesul in locatie va fi permis cu orice tip de aparat foto sau camera de filmat, insa fara suport sau trepied! In urma solicitarilor de a personaliza eventul cu accesorii simbolistice, organizatorii au realizat o editie exclusiva si limitata de tricouri cu DARK BOMBASTIC EVENING! Reamintim ca accesul in Clubul THE SILVER CHURCH va fi permis incepand cu ora 19.00, exceptie fac cei care au primit confirmarea rezervarii de pe adresa kogaiononmagazine@gmail.com, acestia fiind rugati sa ajunga in jurul orei 18.30, pentru a evita aglomeratia. Prima trupa isi va incepe reprezentatia in jurul orei 19.30 iar After Party-ul va incepe imediat dupa sustinerea ultimului concert, in jurul orei 3.15. Mentionam ca nu exista rezervari de mese sau scaune iar cele doua “alveole” existente pe lateralele locatiei vor fi alocate trupelor si organizatorilor, fara acces la public.

Multumim pentru intelegere! Va asteptam!

Echipa Kogaionon& DonisArt!

Au mai ramas doar cateva zile pana la Dark Bombastic Evening! Seara de 12 decembrie va fi una speciala, unde cateva sute de fani se vor bucura ore bune de muzica trupelor favorite, urmand ca AfterParty-ul ce se va tine pana dimineata sa le ofere oportunitatea de a petrece impreuna cu artistii! Pe fundal, DJ RICHARD si DJ MYRTHO vor incerca sa creeze atmosfera unei seri unice! Cum vad trupele participante Dark Bombastic Evening? Care sunt noutatile din tabara lor? Ce ne vor prezenta ele la eveniment? Cititi aici interviul realizat saptamana trecuta: Trupele vor veni cu propriile standuri de accesorii muzicale, din care nu vor lipsi insigne, afise, viniluri, tricouri, CD-uri. Pe langa acestea vor expune si cei de la Corvus Corax, Black Widow, Bestial, Beauty of Pain si Valse Sinistre. Programul aproximativ al evenimentului este urmatorul: 18.30 Open door (pentru cei ce au facut rezervari pe adresa kogaiononmagazine@gmail.com) 19.00 Open door 19.30 TRIORE 20.00 Pauza 20.15 CASCADEUR 20.45 Pauza 21.00 KIM LARSEN 21.30 Pauza 21.45 TRIARII 22.45 Pauza 23.00 ROME 00.15 Pauza 00.30 ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO 01.45 Pauza 02.00 SPIRITUAL FRONT 03.15 AfterParty Reamintim ca, pana in acest moment, o parte semnificativa din participanti sunt din afara Romaniei, ceea ce face ca evenimentul sa fie unul unic pentru intreaga Europa si nu numai! Blackhawk Security este firma de paza si protectie care va asigura buna desfasurare a evenimentului. Se vor gasi bilete de cumparat si in seara evenimentului, la intrare in clubul The Silver Church, la pretul de 85 lei, insa organizatorii isi rezerva dreptul de a inchide casa de bilete in cazul in care numarul de persoane va fi mai mare decat capacitatea confortabila a locatiei.

Va asteptam!

ECHIPA KOGAIONON & DONISART

COMUNICAT 23.11.2009 Kogaionon si DonisArt contureaza portretul robot al evenimentului de pe 12 Decembrie 2009 Peste nici trei saptamani vine si cel mai mare eveniment Folk, Neo-Folk, Martial, Post Folk din Europa de Est. Vine la Bucuresti, la The Silver Church Club si aduce participanti din peste 25 de tari, unii veniti de peste oceane. Evenimentul organizat de Kogaionon si DonisArt aduce la un loc fani ai muzicii de gen de prin toata Europa, comunitatile de social networking de pe Internet folosindu-se de Dark Bombastic Evening ca de un landmark pentru a se intalni. Trupele repeta de zor pentru a oferi fanilor o seara cu adevarat speciala, fanii din afara si-au cumparat biletele de avion, iar organizatorii pun la punct ultimele detalii, asigurandu-se ca cei care vor calca pragul clubului The Silver Church pe data de 12 Decembrie vor avea parte de o experienta pe masura asteptarilor. Se pregateste un eveniment elitist, de tinuta, unul exclusivist ce va cuprinde ingredientele care fac un eveniment sa fie unic: muzica: trupe de calibru in zona de undergound de gen, trupe care scriu istoria genurilor practicate/lansari de album/cantari in premiera.

Ca noutate, anuntam prezenta a doi DJ veniti din Olanda: DJ RICHARD & DJ MYRTHO, cunoscuti deja prin prezenta la alte evenimente europene alaturi de ROME sau SPIRITUAL FRONT. locatie: elegantul club The Silver Church, o locatie ce se muleaza perfect pe ideea, pe conceptul sip e dimensiunea evenimentului. surprize: controversate… dar raman surprize. public: civilizat/tolerant/initiat/variat… de fapt… cei care vin, de regula, la evenimentele Kogaionon si DonisArt. merchandising: noutati/raritati/optiuni multiple/muzica/accesorii. Vor fi standuri cu detalii pentru fiecare. tinuta: pentru unii, trairea unui eveniment special se traduce si prin vestimentatie. Pentru altii, muzica este totul, iar importanta detaliilor vestimentare paleste in fata dorintei de a trai muzica prin simpla ascultare. Amestecul de diferente creeaza atmosfera. atmosfera: imbinarea elementelor de mai sus formeaza un tot unitar care contureaza un eveniment unic, special, reusit.

Peste nici trei saptamani, in jurul orei 19.00, vine si cel mai mare eveniment Folk, Neo-Folk, Martial, Post Folk din Europa de Est. Kogaionon si DonisArt te invita sa faci parte din el. Eveniment: Dark Bombastic Evening Organizatori: Kogaionon si DonisArt Locatie: THE SILVER CHURCH CLUB, www.tscarena.ro/tsca/ Bilete: Magazinele Diverta, www.ticketpoint.ro Pret bilet: 85 lei Alte detalii/Contact: kogaiononmagazine@gmail.com.

COMUNICAT 30.10.09

Interesul pentru DARK BOMBASTIC EVENING pare sa fie unul neasteptat de mare si pentru audienta din afara Romaniei. Astfel, pana astazi, exista aproximativ 100 de rezervari pentru fani care vor veni din peste 25 de tari : SERBIA, UNGARIA, BULGARIA, UCRAINA, RUSIA, BELARUS, CROATIA, ITALIA, SLOVACIA, ELVETIA, AUSTRIA, GERMANIA, FRANTA, SPANIA, PORTUGALIA, BELGIA, OLANDA, ESTONIA, SUEDIA, POLONIA, IRLANDA, ANGLIA, FINLANDA, DANEMARCA, chiar si din ISRAEL sau AMERICA! Vor veni trupeti (VINTERRIKET, BLACK TAPE FROM A BLUE GIRL, SUBLUNA, SOPHIA…), vor veni posesori de label-uri de specialitate (Projekt, The Eastern Front, Sturmklang, Corvus Corax…), vor veni persoane ce participa la evenimente de acest gen din intreaga Europa, vor veni prieteni ai trupelor participante, vor veni doritori de a petrece o noapte intreaga intr-o atmosfera placuta… va fi o seara cu miresme globale, cu capitala la Bucuresti, mai precis in clubul The Silver Church!

Avem cateva elemente noi despre trupele pe care le-ati mai vazut anul trecut in Romania, daca este sa ne referim la componenta. Astfel, SPIRITUAL FRONT va aparea pe scena in formula de 5… ROME va aparea cu noul membru oficial, Nikos, un supertalentat violonist… CASCADEUR va aparea impreuna cu un trompetist… si nu in ultimul rand, ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO ne va prezenta un show adaptat la aceasta importanta seara, avand o componenta mai mult decat completa (!!!??)… plus inca cateva elemente surpriza, inclusiv improvizatii de moment… Dar toate la timpul lor!

TRIORE va sustine cel de-al doilea concert din istoria trupei, la doar 3 saptamani de la prima aparitie scenica, Kim Larsen ne va prezenta un set acustic de piese din intregul concept :OF THE WAND AND THE MOON : iar TRIARII va bombarda intreaga sala cu percutii si cadente militaristice, incadrate de un vizual expresiv si plin de dinamism!

Toti trupetii sunt incantati de evenimentul ce urmeaza a se desfasura, unii dintre acestia mentionand deja in presa de specialitate ca nu vad prea curand oportunitatea de a mai urca impreuna pe o alta scena in aceasta formula completa… asadar, se poate vorbi de un eveniment istoric si, de ce nu, chiar unicat!

Capacitatea salii The Silver Church permite usor accesul a 700 de persoane, lucru important pentru a oferi un minimum de confort tuturor participantilor din seara de 12 decembrie (vezi foto)

Trupele vor veni cu propriile lor standuri de accesorii muzicale, de la tricouri, hanorace si CD-uri pana la LP-uri, insigne si postere!

Va reamintim ca bilete pentru Seara Speciala din decembrie, Dark Bombastic Evening, se pot gasi prin distribuitorii nostri oficiali. Toti cei care au facut rezervari pe adresa kogaiononmagazine@gmail.com vor gasi la intrarea in locatie o lista speciala, unde, pe baza actului de identitate, vor putea achita contravaloarea biletului.

Trupe participante: CASCADEUR (DE), TriORE (DE/SE), :OF THE WAND & THE MOON: (DK), TRIARII (DE), ROME (LU), ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO (SE) si SPIRITUAL FRONT (IT).

Eveniment: Dark Bombastic Evening

Locatie: The Silver Church Club, Plevnei Nr.61, Bucuresti, www.tscarena.ro

Organizatori: Kogaionon si DonisArt

Ora: 19.00

Bilete: Diverta, www.ticketpoint.ro, MyTicket.ro, Titus (Bestial)

Pret bilet: 85 lei (cca 20 euro)

Alte detalii/Contact: kogaiononmagazine@gmail.com

COMUNICAT 11.08.09

Din motive independente de organizatori, Seara Speciala din data de 12 decembrie nu va mai avea loc in Hala de Muzica. Evenimentul Dark Bombastic Evening, unde vor participa SPIRITUAL FRONT, ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO, ROME, TRIARII, Kim Larsen/:OF THE WAND AND THE MOON:, CASCADEUR si TriORE, va fi sustinut in selectul club bucurestean THE SILVER CHURCH de pe Calea Plevnei Nr.61.

Pretul biletului este de 85 lei. Mai multe detalii peste cateva saptamani.

Va reamintim ca organizatorii KOGAIONON si DONISART va asteapta si la Brasov, in eleganta sala de teatru Reduta, pe 12 septembrie, la un alt eveniment rafinat, Ethereal Ambient Evening, alaturi de ARCANA, DER BLAUE REITER si NARSILION.

Pretul unui bilet este de 50 lei, 60 lei in seara concertului.

Eveniment: Dark Bombastic Evening

Locatie: THE SILVER CHURCH de pe Calea Plevnei Nr.61

Organizatori: Kogaionon si DonisArt, www.donisart.ro

Orele: 19.00

Bilete: Diverta, www.ticketpoint.ro, Titus (Bestial), www.beautyofpain.ro

Pret bilet: 85 lei

Alte detalii/Contact: kogaiononmagazine@gmail.com.

De asemenea, au fost postate si cateva secvente audio ale trupelor ce vor participa la cealalta Seara Speciala organizata de Kogaionon & DonisArt, Ethereal Ambient Evening, din data de 12 septembrie din Brasov avand ca invitati pe ARCANA, DER BLAUE REITER, NARSILION.

Mai multe detalii, aici.

Biletele la acest eveniment au fost puse in vanzare de aproximativ o luna iar pretul este de 50 lei (12 eur) pana in ziua evenimentului. Este posibil ca acest eveniment sa fie ultimul sustinut in superba sala de teatru Reduta, dupa o serie de 5 Seri Speciale derulate in 2008!

COMUNICAT 18.05.09

KOGAIONON & DONISART va anunta ca, in acest an, Craciunul vine mai devreme!

O noua Seara Speciala, de data aceasta una inedita, ce va oferi celui interesat posibilitatea sa petreaca o noapte intreaga alaturi de trupele preferate:

SPIRITUAL FRONT, ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO, ROME, CASCADEUR, TRIARII, :OF THE WAND & THE MOON: si TriORE!

Primele patru trupe au cantat pentru prima data in Romania anul trecut, dar in evenimente distincte:

http://www.kogaionon.com/video/kogaionon_donisart_events_rome-spiritual_…

http://www.kogaionon.com/video/kogaionon_donisart_events_ordo-rosarius-e…

Atat muzicienii cat si publicul participant au fost incantati de experientele din Brasov, solicitarile fanilor fiind ca Simone/SF sa cante impreuna cu Tomas/ORE piesele lor remarcabile de pe albumul “Satyriasis”. Iata ca acest lucru va deveni posibil in seara de 12 decembrie 2009!

SPIRITUAL FRONT ne va prezenta acum si noua compozitie, care este cea mai Rock & Suicide Pop dintre toate, intitulata “Rotten Roma Casino”! Simone isi doreste chiar ca lansarea acestui album sa fie facuta cu aceasta ocazie! www.myspace.com/spiritualfront

Tomas va imparti de data aceasta microfonul cu Rose Marie si ne vor canta in formula completa ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO piese atat de pe albumele existente cat si de pe noul material, “Songs For Hate And Devotion”, care va aparea in 2010. www.myspace.com/ordorosariusequilibrio

Colaborarea lui Tomas cu mastermind-ul TRIARII, Christian, a dus la realizarea superbei piese “Roses 4 Rome”, aparuta pe cel de-al doilea album al berlinezului. Intre timp a aparut si mica bijuterie “Muse In Arms”, primita excelent atat de presa cat si de public.

Cei trei germani vin sa ne prezinte un Martial Industrial bombastic, respectat si admirat de adevaratii fani Ambient. www.myspace.com/triariiheadquarters

Iar ca surpriza sa fie totala, Christian si Tomas au infiintat un nou proiect muzical, intitulat TriORE, ce mixeaza Apocalyptic-ul Pop din ORE cu Martial Ambient-ul din TRIARII.

Danezul Kim Larsen este recunoscut din lunga lui activitate cu trupa :OF THE WAND & THE MOON: dar si din proiectul THE LOVELESS… iar prietenia lui cu Simone si Tomas este cunoscuta in intreaga scena NeoFolk, concretizata mai nou si in piese comune, in premiera pe scena acum. Chiar in aceasta perioada Kim si-a lansat la renumitul label german TESCO un nou album :OTW&TM:, intitulat “Solanaceana”. La Bucuresti ne va prezenta in varianta solo acustica cele mai reprezentative compozitii Experimental Folk ale lui. www.myspace.com/ofthewandandthemoon

Jerome & Patrick revin in Romania pentru ca au sa ne prezinte o noua imagine ROME, dar si datorita faptului ca s-au simtit foarte bine anul trecut in orasul de la Poalele Tampei. Cel mai important aspect este insa faptul ca, in aceasta vara, vor lansa un nou album, “Flowers From Exile”, un album Dark Pop NeoFolk exceptional, cu radacini vizibile in vechiul LEONARD COHEN, TOM WAITS sau JOHNNY CASH. Ca o avanpremiera, trupetii au lansat acum un MCD in editie limitata, cu o piesa noua ambientala remarcabila, alaturi de alte 3 pline de ritm si melodie.www.myspace.com/romecmi

Membrul trupei ORE in varianta scenica, Axel, ne va prezenta in aceasta iarna noi piese CASCADEUR, in aceeasi maniera Apocalyptic NeoFolk originala.

Kogaionon & DonisArt au hotarat sa organizeze pentru prima data o Seara Speciala in Bucuresti iar Dark Bombastic Evening se doreste a fi cel mai complex eveniment dintre toate cele 6 sustinute pana acum dar si cel mai important din intreaga Europa de Est, din aceasta bransa!

Din motive independente de organizatori, Seara Speciala din data de 12 decembri va avea loc in selectul club bucurestean THE SILVER CHURCH de pe Calea Plevnei Nr.61.

Va fi o seara aparte, cu artisti din Suedia, Luxemburg, Germania, Italia, Danemarca, cu circa 7 ore de muzica, cu proiectii specifice, cu standuri de accesorii muzicale, cu fani Goth, Dark, Ambient, Metal, NeoFolk, Ambient, Ethereal, Industrial, Pop, Rock din mai multe tari… si, nu in ultimul rand, cu ATMOSFERA DIN PLIN!

Se pot face si rezervari pentru bilete pe adresa kogaiononmagazine@gmail.com pana la data de 15 septembrie, cei ce vor primi confirmare pe email de la Kogaionon putand chiar beneficia de anumite premii, inclusiv facilitatea de a avea acces in backstage pentru a sta de vorba cu trupetii. Lista de rezervari va fi limitata iar cel confirmat va achita contravaloarea biletului in seara concertului, la intrare fiind afisata o “Lista de rezervari”.

Va asteptam!

Eveniment: Dark Bombastic Evening

Organizatori: Kogaionon si DonisArt.

Locatie: THE SILVER CHURCH de pe Calea Plevnei Nr.61

Orele: 19.00

Comenteaza