Iron Maiden (2008)

Somewhere… back… in time! Da, asta a fost! Chiar daca locatia a fost Romania, Bucuresti, stadion, britanicii m-au rupt! Nu a fost un concert, ci un show! Scena dementa, mascota lor pretutindeni misuna, un Bruce de o energie si un chef de vorba fantastice, un Steve al carui bass m-a omorat pe Rime Of The Ancient Mariner, un Dave si Smith ce migaleau continuu la chitarile lor (a mai fost unul pe acolo dar nu stiu cine-i) si un Nicko ascuns de scena si de catralioanele de tobe si cinele, care aruncau in aer totul. Faptul ca au cantat doar piese vechi a fost de vis, mai ales ca si publicul a fost la inaltime! De unde stateam eu, se vedeau cateva zeci de mii de maine ridicate in acelasi timp care savurau si adulau un sunet la limita perfectiunii! Number of The Beast m-a uns la suflet, se pare ca audienta a murit pe Fear Of The Dark… Ce mai, probabil cel mai frumos show Metalic din viata mea! Pacat ca la tribuna I, unde stateam eu, se simtea continuu ba un miros de urina ba unul de gaze de esapament… noroc ca m-am scos cu fumatul pasiv!

In rest, totul scump pentru un buzunar de Metalist modest, de la un pahar de apa minerala care costa 5 ron pana la tricouri cu IM care se vindeau la preturi astronomice. Dar lumea a plecat multumita, as indrazni sa spun ca fetele lor aratau ca dupa un orgasm continuu… nu ma intrebati cum adica, caci n-am avut aparatul foto la mine :-). Respect IRON MAIDEN, nu degeaba am crescut cu voi, 20 de ani si ceva de la momentele petrecute cu prietenii alaturi de vinilul Live After Death, a venit si momentul sa-i vad live in formula ideala (ma rog, si cu Paul ar fi fost frumos sa vad piesa IRON MAIDEN, dar na)). Si a meritat. Concertul din 96 de la Polivalenta, nu se mai pune, ca oricum Blaze ala a macelarit totul atunci.

Sunteti cei mai mari si tari din toata lumea! Sa mai aiba cineva curajul sa-i compare pe Maiden cu Judas… sau cu slagarele Metallica! Maiden rules!

Comenteaza