August 2008

Caniculare salutari!

Intentionam sa o las mai moale pana pe la mijlocul lui septembrie, dar avalansa de albume pe care le-am primit in ultimele saptamani nu mi-au permis acest lucru. Astfel ca m-am apucat sa scriu iarasi. Nu atat de mult pe cat mi-as fi dorit, dar macar sa punctez cateva informatii.

Daca parcurgeti PLAYLIST-ul actual veti vedea multe albume interesante ce urmeaza sa apara in aceasta perioada dar si unele reeditate, numai bune de colectie.

La capitolul RECENZII veti gasi peste 50 de materiale despre care am scris cateva cuvinte, asta pentru a va face o idee despre cum suna anumite albume. Evident, in varianta subiectiva.

Gasiti la ARTICOLE si cronica de festival Artmania din 18-19 iulie de la Sibiu, acolo unde doar LACRIMOSA si NEGURA BUNGET si-au aratat clasa.

Cei ce au lipsit de la concertul lui Richard Lederer aka Protector (SUMMONING, DVKE) pot vedea acum un scurt filmulet al evenimentului Cold Dark Evening petrecut la Brasov, pe data de 28 iunie, sub numele de ICE AGES.

Urmatoarea Seara Speciala va fi pe 20 septembrie cu fascinanta trupa ATARAXIA, trupa ce pe scena isi arata adevarata valoare, asa ca m-am gandit sa cititi ultimele detalii din tabara lor, prin textul ce este publicat la capitolul INTERVIURI.

CONCURS-ul devine iarasi o problema interesanta pentru cei ce isi doresc sa primeasca lucruri deosebite din partea Kogaionon.

Asta a fost tot pentru acum. Ne auzim si ne revedem curand, sper cu cat mai multi dintre voi la ATARAXIA, la After Party.

August 2008

Comenteaza

Adresa de email nu va fi facuta publica.