TRIST „Willenskraft”

„Tristan, cunoscut si sub pseudonimul de Aran (LUNAR AURORA), de fapt Benjamin Konig, vine pe piata cu un nou material Ambient Black Metal ce se doreste a fi unul original pentru aceasta scena, Prima din cele sase piese are aproximativ 13 minute si nu este altceva decat un synthetizator care imita ba valurile mari, ba insista pe anumite efecte… usor plictisitoare.
Incepand cu urmatoarea, TRIST pare sa ne arate ca Black Metal-ul cosmic abordat este unul interesant, cu un accent puternic pe originalitate. Avem mult keyboards, avem un drummachine usor repetitiv si chitari care suna bine de tot!

Vocea face in toate felurile, imi aminteste pe alocuri si de Niklas (SHINING). Daca mai punem ca este si un proiect solo (doar pe anumite pasaje intervine fratele lui), cred ca trebuie mai mult decat apreciat acest Black Metal! Imi amintesc ca in urma cu multi ani un alt proiect solo, dar din Norvegia, ma soca cu un sound la fel de avantgardist: TARTAROS! Merita sa-i dati o sanasa acestui material, caci va poate plimba de la LUNAR AURORA pana la vechiul BURZUM! Este primul album pe care-l ascult sub bannerul TRIST dar le voi cauta si pe celelalte trei albume caci acest stil de muzica mi-a starnit deja interesul!”

Comenteaza