THE KILIMANJARO DARKJAZZ ENSEMBLE „From the Stairwell”

Ii urmaresc pe acesti artisti de ceva ani si apreciez enorm rezultatele lor muzicale cu acest proiect. Noul material dezvolta o aroma foarte ciudata, ce persista in trimiteri cinematice, intr-o forma Dark organica de cea mai mare frumusete… Parca as vedea un film ciudat din anii 60, unde actorii inca nu se vad dar stiu ca exista acolo, unde incarcatura emotionala rezoneaza cu suspansul creat de un sunet invaluitor, introvertit dar provocator!

Trombonul se imbina remarcabil cu pianul… keyboardul, bassul si saxofonul comunica visator cu vioara si cello… iar chitara si bassul dau forma unui sound deloc usor de descris in cuvinte, mai ales si cand vocea feminina isi face simtita prezenta in cel mai spectaculos mod… ca sa nu-i spun senzual… de parca ar fi o muzica de Angelo Badalamenti!
Oricum, fanii conceptului Twin Peaks vor savura imediat noul material TKDE pentru ca este un album fenomenal! Chiar nu stiu ce sa mai spun despre aceste noi piese… sunt, de fapt, 8 piste diferite ce reusesc usor sa te rupa de normalitatea banala si fara fond si sa te arunce intr-o anormalitate incitanta, intunecata dar delicioasa!

Comenteaza

Adresa de email nu va fi facuta publica.