INGER DE FIER „A Taste Of The Things To Come”

Este primul proiect Electro-Industrial autohton pe care l-am ascultat pana acum si suna chiar bine! Ceea ce este inclus aici este doar o forma nemasterizata a materialului si fara o piesa, insa suficient pentru a-mi face o idee generala despre sound. Inger Alb (MAGICA) si Bat (INTERITUS DEI) ne prezinta aici un sunet sintetic, bazat pe programming si riff-uri de chitara explozive, ritmate si pline de energie.
Efectele ce se aud pe fundal cauta sa se contopeasca cu acordurile Metal, nota Electro fiind una reusita. Umbrele Industrial sunt prea palide iar faptul ca nu avem voce face din INGER DE FIER un proiect prea experimental si in acelasi timp prea simplist, chiar liniar pentru mine.

Cele patru parti ale demo-ului dezvolta tema contopirii om-masina, mai bine zis cyborgul, hibridul perfect. Daca cei doi se vor hotari sa diversifice putin aceste efecte iar chitarile sa insiste si pe treceri sau pasaje variate, plus introducerea vocii, sunt convins ca acest grup se va remarca imediat. Pana atunci, ceea ce am scris aici nu este bazat decat pe o inregistrare nefinalizata. Scopul a fost atins, voi ati aflat despre proiect.

Comenteaza

Adresa de email nu va fi facuta publica.