CARVED IN STONE „The Forgotten Belief”

Aceasta da surpriza! Proiectul solo al celei denumite Swawa pare sa fie unul foarte inspirat, plin de idei interesante si dominat de o aura meditativa, visatoare.
Daca preferati ceea ce canta Andrea/HAGALAZ’RUNEDANCE sau CORONA BOREALIS, atunci CARVED IN STONE va ajuta sa va continuati incursiunea in universul interior al fiecaruia dintre voi. Activitatea acestui personaj este relativ necunoscuta, daca tinem cont ca trupe ca DARK INTENTION sau TAUNUSHEIM nu ne spun inca mare lucru.

Spre deosebire de celelalte trupe Folk nordice, CARVED IN STONE are o puternica influenta spre medieval, chiar spre balada, vocea feminina calda si ospitaliera avand rol major, dominant in intreg sound-ul. Muzica linistita confera o stare de calm, de relaxare, insa umbrele mistice, poate bazate si pe ceva fictiune intra in rezonanta cu amprentele mitologiei nordice, sunetul final conturand si o aura Dark Ambient intalnita deseori la trupele Pagan.

Nu stiu care va fi viitorul acestui proiect dar daca ar fi sa fiu intrebat, as recomanda oricand unui label specializat sa mearga pe mana CARVED IN STONE, pentru ca, in cel mai pesimist caz, nu va avea nimic de pierdut! MCD-ul este aparut intr-un numar limitat, 500 de exemplare iar booklet-ul este unul profesional, in ton cu intregul concept muzical. O ultima mentiune: alternanta textelor, din engleza in germana, constituie un alt element caracteristic sunetului muzicii lui SWAWA.

Comenteaza

Adresa de email nu va fi facuta publica.