Desiderii Marginis

1. Salut… Ce se mai intampla cu tine la finele acestei toamne?

Iarna, asa cum e aici sus, e intr-adevar o perioada foarte solicitanta pentru mine, atat personal cat si profesional. O multime de proiecte necesita finalizari inainte de noul an, lucrez la numeroase proiecte muzicale si, se asemenea, ma mut intr-o casa noua, la tara.

2. Care sunt ultimele noutati legate de proiect? Ceva piese noi?

Pai, tocmai am terminat inregistrarile unui nou album. In timpul sarbatorilor de Craciun sper sa imi fac timp sa-l masterizez, sa incep sa lucrez si la un artwork potrivit… Nu m-am decis asupra unui titlu, dar am cateva idei. Daca totul merge bine, ar trebui sa fie lansat la primavara.

 

3. In cateva zile ne vom revedea in Bucuresti. Ce ai pregatit pentru a DBE 2nd edition si care sunt asteptarile tale de la public?

Incerc sa nu am asteptari de la audienta, ei ar trebui sa aiba asteptari de la mine. In afara de asta, e prima mea vizita in Romania, deci sper ca oamenii ce asculta muzica mea de o vreme isi vor face prezenta si vor savura concertul.

 

4. La acest eventiment vor participa 9 trupe, cu proiectul tau inclus. Ce stii despre celelalte trupe?

Pe unele le stiu foarte bine, pe unele le stiu, de unele am auzit si de unele n-am auzit niciodata… Sunt sigur ca se va dovedi a fi un amalgam foarte interesant.

5. Ce muzica mai asculti in ultimul timp? Ceva albume interesante de recomandat?

Oh, prea multe de mentionat!

 

6. Ce merchandise vei aduce la Bucuresti?

Doar CDuri si Viniluri… si bineinteles, imi vand sufletul – lichidare de stoc!

 

7. Ai planuri importante pentru 2011? Niste materiale noi sau concerte speciale poate?

Da, un nou album va fi lansat probabil in primavara. In afara de asta, sunt implicat in cateva proiecte noi si incitante ce sper sa lanseze muzica in 2011. Totodata, voi infiinta un studio de inregistrari in noua mea casa, ceva ce mi-a lipsit in ultimii ani.

 

8. Ce parere ai despre criza financiara? In ciuda ei, trupele isi mentin aparitiile live iar numarul evenimentelor ramane ridicat.

Banuiesc ca trupele canta live deoarece au nevoie de bani, mai mult ca niciodata.

 

9. Ce inseamna pentru tine spiritul UNDERGROUND? Vorbim din punct de vedere muzical…

Underground e un cuvant atat de diluat in ziua de azi… poate e chiar mai relevant sa te referi la diferite retele creationale. Artistii underground obisnuiau sa aiba multa credibilitate, dar de cand industria muzicala principala a inceput sa toceasca acea credibilitate pentru a lansa „boybanduri underground”, le gasesc fara sens.

 

10. Multumesc pentru interviu. Ultimele cuvinte iti apartin.

Astept cu nerabdare concertele din Bucuresti. Trebuie sa fie un mod foarte placut de a intampina prieteni noi si vechi si de a spune adio anului 2010.

Comenteaza