KRUNA… 2012… o noua trinitate!

Dragi prieteni,

Anul acesta DonisArt a lansat un nou concept pentru fanii cunoscatori de secvente nisate dar nu numai: KRUNA… the music bible! Un concept sincer, de promovare a muzicii atipice de calitate, fara compromisuri sau conditionari, unde muzicienii, publicul, presa si organizatorii au facut un tot unitar, fara diferentieri sau evidentieri de nici un fel.

Au fost 3 editii diferite ca stiluri muzicale insa identice ca structura, forma si dinamica, incadrate in ziua de sambata, in cele „2 ore batute-n cuie”, in clubul Kulturhaus din Bucuresti.

KRUNA s-a intiparit deja in mintile celor prezenti iar conceptul se pare ca a rezonat cu cei ce sustin sonoritatile atipice de calitate.

Sincere multumiri tuturor celor care au inteles ca muzica nu poate exista fara muzicieni, acestia fara public iar publicul fara organizatori… Si au faptuit efectiv prin participarea lor la aceste evenimente, procurandu-si accesorii muzicale personalizate si salutand artistii in propriul fel. Sustinerea a fost neconditionata iar frumusetea amintirilor va continua sa persiste in mintile lor… de fapt ale noastre, ale tuturor celor prezenti acolo!

Pentru anul ce urmeaza, DonisArt isi propune sa schimbe reperele structurale ale acestui concept, dar pastrand accentul pe diversitate muzicala si respect fata de prieteni. Mai mult, calitatea va continua sa primeze cantitatii iar detaliile vor face, ca intotdeauna, diferenta…

In consecinta:

-in 2012, vor exista 3 editii distincte, toate alese a fi sustinute in seara de sambata:

KRUNA Marta (31 martie);

KRUNA Pratar (5 mai);

KRUNA Neios (8 decembrie);

– capitala va fi inlocuita cu un oras de poveste unde DonisArt s-a bucurat de frumoase rostiri muzicale in anii precedenti: Brasov;

-locul clubului minimalist va fi luat de o eleganta sala de teatru, o locatie perfecta pentru o seara de Spectacol autentica: Centrul Cultural Reduta;

-cele „2 ore batute-n cuie” se vor transforma intr-o autentica Seara Speciala, confortabila ca timp si spatiu;

-vor performa un numar de trupe mai mult sau mai putin cunoscute, in premiera in Romania sau care au ceva nou sa prezinte audientei, toti muzicienii fiind adusi doar de DonisArt;

-artistii vor veni in exclusivitate pentru KRUNA si vor fi mai mult decat bucurosi sa se intalneasca cu prietenii noi si vechi, la cel putin un pahar de vorba;

-trupele vor aduce cu ele accesorii muzicale care vor fi disponibile la standuri personalizate;

-capacitatea locatiei va permite unui numar corect dar totusi limitat de prieteni sa participe la serile KRUNA… vor avea prioritate insa rezervarile facute pe adresa: krunafest@gmail.com;

-evenimentele vor fi gazduite de Next Dream Event, partenerul local care va fi mai mult decat incantat sa devina ghidul brasovean de incredere pentru toti cei interesati in detalii logistice si nu numai… next.dream.event@gmail.com

Mai mult ca sigur ca aceasta „trinitate” KRUNA, alaturi de DBE 4, vor fi singurele invitatii pe care DonisArt isi propune sa le faca, in 2012, tuturor sufletelor frumoase care vor dori sa evadeze din cotidian, sa petreaca un weekend anormal de normal, intr-o atmosfera placuta dar si o companie cordiala.

Detalii specifice vor urma in cateva zile!

Cu prietenie,

DonisArt

16 decembrie 2011

_________________________________________________________________________________________________________________

DonisArt isi propune sa prezinte sustinatorilor Spiritului muzical Underground un nou concept, intitulat KRUNA.

Ce este, de fapt , KRUNA? Un simplu joc de litere, fara sensuri sau trimiteri abstracte, dar care doreste sa dea viata unei noi forme de exprimare artistica, care sa se muleze pe structura unui eveniment muzical bine definit, cu scop clar si adresat cunoscatorului sau celui deschis la nou.

Conceptul KRUNA (…the music bible!) se bazeaza pe un cadru stabil, cu repere bine delimitate si care doreste sa-si permanentizeze statutul de eveniment unicat, prin:

O singura zi a saptamanii: Sambata
Locatie eleganta: Kulturhaus, Bucuresti
Program fix: 19.30-21.30
Pret bilet: 30 lei
O singura trupa: Promovare material nou
Stand produse muzicale: Personalizat si specific trupei
DonisArt pregateste pentru ultima parte a anului 2011 o suma de editii KRUNA, diferite complet ca abordari muzicale insa rarisime pentru piata concertistica din Romania… Specificul Underground va fi o componenta de baza al acestui nou concept iar publicul participant se va bucura de 2 ore intime, petrecute intr-o locatie excelenta si intr-o comunitate selecta, specifica muzicii respectivelor trupe.

“Nu ne dorim sa fim concurentii nimanui, nu ne bucuram sa fim incadrati sau comparati, nu intentionam sa promovam doar anumite stiluri muzicale, nu este intentia noastra de a ne abate de la Spiritul Underground, chiar daca semantica acestor cuvinte poate deruta sau lasa deschisa usa spre dezbateri (in)utile despre: stil muzical, vizibilitatea trupei, atitudine, perceptie, comportament… incercam doar sa sustinem exprimari originale, de calitate, create de artisti dedicati propriilor obsesii… cautam, descoperim, tatonam, experimentam, dezvoltam… si, nu in ultimul rand, ne-am bucura sa putem contura o platforma de prieteni care sa creada in ceea ce incercam sa facem si, in timp, sa aducem in Romania, in locatii cat mai interesante, in conditii civilizate, trupe si artisti inovativi mai putin promovati sau altii care isi doresc neconditionat sa ne cunoasca!” DonisArt

Conceptul KRUNA este o alta identitate pe care DonisArt o prezinta publicului, dupa cea de Seara Speciala, lansata in 2008 (16 evenimente: http://www.youtube.com/watch?v=VkYIU5o11H0).

Punctualitatea si respectarea timpilor propusi sunt repere fundamentale pentru KRUNA iar succesul editiilor ce vor urma depinde exclusiv de ora de incepere, 19.30. Dupa 21.30, trupetii vor ramane in cadrul Kulturhaus insa portile clubului se vor deschide pentru programul normal de sambata seara.

De mentionat ca artistii vin exclusiv pentru editiile KRUNA si doresc sa stea de vorba cu cati mai multi prieteni, potentiali fani!

Programul primelor editii KRUNA va fi anuntat in cateva saptamani.

Echipa DonisArt

19 mai, 2011

_________________________________________________________________________________________________________________

DonisArt propune pentru 2012 o noua exprimare KRUNA, in eleganta sala de teatru Reduta din medievalul oras Brasov, locatie pregatita pentru a primi pe acei prieteni de pretutindeni care pretuiesc si doresc sa faca diferenta dintre un concert normal si un spectacol artistic, cultural. Mai mult, KRUNA se adreseaza acelor persoane care sunt deschise la experiente muzicale noi, atipice si care vor sa savureze in conditii speciale exprimarea unor muzicieni talentati si inspirati. Pe durata a 3 Seri Speciale, KRUNA 2012 ne va aduce 9 trupe din 8 tari europene, diferite stilistic, astfel:

-3 trupe revin in Romania cu noi reprezentatii;

-3 trupe vor sustine primul concert din cariera;

-2 trupe vin in premiera in Romania sa prezinte prietenilor unul dintre putinele lor concerte;

ARCTURUS, Norvegia (Avantgarde Black Metal)

ATOMA, Suedia (Experimental Metal Rock)

DIRTY GRANNY TALES, Grecia (Dark Theatrical Music and Dance Puppets Theatre)

CECILIA EYES, Belgia (Instrumental Post-Rock)

EVERY SILVER LINING HAS A CLOUD, Franta (Romantic Post-Rock)

ROME, Luxemburg (Melodramatic Neofolk)

SYVEN, Finlanda (Shamanic Ambient Waves)

SLUMBER, Suedia (Melodic Doom Death Metal)

Cele 9 trupe vor sustine propriile spectacole in 3 sambete diferite:

KRUNA Marta (31 martie);

KRUNA Pratar (5 mai);

KRUNA Neios (8 decembrie);

Impartirea trupelor pe evenimente poate fi vizualizata aici:

DonisArt nu incurajeaza vanzarea biletelor in avans si nici avantajele financiare ce ar putea deriva din acest artificiu uzitat. Vor avea insa prioritate rezervarile facute pe adresa: krunafest@gmail.com. In cazul in care vor ramane bilete disponibile, dupa epuizarea rezervarilor, acestea se vor vinde exclusiv la intrarea in locatie, in seara evenimentului, in limita locurilor disponibile.

Nu se vor putea face rezervari decat cu o luna inainte de evenimentul propriu-zis. Pe de alta parte, cei ce vor participa la toate cele 3 editii vor avea prioritate in lista de rezervari.

Vom reveni cu detalii despre modalitatea de rezervare si pretul biletului la KRUNA Marta in cateva saptamani.

Dupa sustinerea recitalurilor, partenerul local Next Dream Event va oferi celor prezenti oportunitatea de a petrece impreuna cu artistii pana dimineata, intr-un club rezervat exclusiv pentru participantii KRUNA.

Reamintim ca toate cele 9 trupe vin in Romania exclusiv pentru KRUNA si doresc sa se bucure, alaturi de toti cei interesati, de un weekend de poveste.

Si surprizele vor continua…

Un Nou An Frumos, Artistic, plin de putere si inspiratie!

Cu prietenie,

DonisArt

19 decembrie 2011

Comenteaza

Adresa de email nu va fi facuta publica.