DBE 10 – The Ascending of Verve

Intalnirea DBE se formeaza, in primul rand, din si prin participarea neconditionata a unei fragile comunitati de omuleti, venita de prin toata Europa si nu numai. Se poate spune ca sunt acei “die-hard fans”. Unii sunt inca de la inceputuri, altii vin mai de curand, chiar in premiera, dar simtim pregnant caldura si dorinta lor de a se intampla o noua rostire. Aici alinierea astrelor este “by default” 🙂
O alta categorie se coaguleaza sporadic, interesata in special de line-up. Acestia viziteaza DBE doar atunci cand se aliniaza cele frumoase pt ei. Unii stau sa vada trupele preferate, altii prefera sa se lase sedusi si de noi descoperiri.

Stim ca exista omuleti care ne-au vizitat frecvent dar si-au pierdut apoi interesul in DBE. Le multumim ca ne-au sustinut prin participarea lor si suntem convinsi ca mirajul muzicii underground continua sa le calauzeasca pasii spre alte evenimente frumoase.

Si mai sunt nehotaratii, a caror decizie de participare poate fi influentata de oricare din cei amintiti mai sus. Astrele lor salasluiesc prin tot felul de taramuri, depinde poate de fazarea lunii.

Cum numerologia este un element important pt DBE, alaturi de semnele receptionate de pretutindeni, inclinam sa credem ca noul concept Opening Ceremony se va alinia armonios si misterios cu cel de-al 10-lea Ritual. Vom reveni cu repere aplicate.

Line-up-ul va fi alcatuit dintr-un numar limitat de trupe, mult mai dark, mai underground, cu doar cateva conexiuni din trecut, acolo unde nu doar muzica este fascinanta, focusandu-ne in rest pe explorare, pe premiere in Romania, pe ceea ce stie DBE sa faca cel mai bine: sa surprinda, sa inspire, sa ademeneasca si sa cucereasca.
Stiti deja conceptul: fara trupe mari si de deschidere, fara asteptari, doar voie buna!

Asadar, vom purcede impreuna la o noua calatorie DBE, cu amprenta cosmica, pentru ca ce s-a intamplat pe cer dar si pe scena la precedentul ritual continua sa ne incite si sa ne provoace.

Multumiri pentru feedback-ul fabulos primit dupa postarea imaginii DBE 10!

Suntem la fel de nerabdatori sa va anuntam restul de detalii, dar stiti ca o facem in felul nostru, pentru ca asa ne place. Iar intelegerea voastra ne confirma ca DBE este sustinere, libertate, pasiune, nebunie, zambet.

Peace and Love,
DBE

 

Comenteaza

Adresa de email nu va fi facuta publica.