Leafblade concerteaza in Romania in cadrul unui turneu in luna decembrie

Meet&Greet Alternative 4 la concertul trupelor Leafblade si Abigail de pe data de 14 decembrie in Wings Club.

Cu ocazia concertelor Leafblade si Abigail din Wings Club, publicul are ocazia sa participe la o intalnire speciala cu membrii unei alte trupe din aceeasi familie muzicala – Alternative 4, invitati pentru un meet&greet cu fanii . Pentru ca intamplator cele doua trupe din Liverpool au concerte in aceeasi saptamana in Bucuresti, DonisArt si Cavalleria Events , organizatorii celor doua evenimente, au convenit sa bucure publicul aducand artisti din aceeasi „familie” in cadrul unui eveniment unic. Intalnirea este cu atat mai speciala cu cat Duncan Patterson (Alternative 4) este bun prieten cu Sean Jude(Leafblade) si cu Razvan Alexandru(Abigail). Pe langa faptul ca Duncan Patterson a cantat in trecut in Leafblade, relatia de prietenie dintre el si Sean Jude dateaza de multa vreme.

Pe langa vechea prietenie ce ii leaga pe cei doi muzicieni britanici, Duncan Patterson se considera un fan al trupei Valle Crucis in care activa Sean Jude in anii ’90 si a cantat in cateva ocazii si cu Leafblade.

Primii 20 de participanti care prezinta la intrare biletul pentru concertul Alternative 4 din Kulturhaus se vor bucura de intrare gratuita la concertul din Wings Club din 14 decembrie.

Concertul din Bucuresti al trupei Leafblade face parte din The Winter Waking Tour 2011, organizat de Cavalleria Events, si va avea loc in urmatoarele orase: 13 decembrie la Brasov in Club Rockstadt, la Bucuresti in Club Wings pe 14 Decembrie si la Galati in Club Zodiar pe 15 Decembrie.

Concertul Alternative 4 din data de 15 decembrie din Kulturhaus este organizat de DonisArt.

Cavalleria Events prezinta o noua serie de evenimente speciale sub numele The Winter Waking Tour 2011. Leafblade, rodul colaborarii dintre cativa artisti renumiti, inruditi cu celebra trupa Anathema, va concerta in preajma sarbatorilor din luna decembrie in Romania. Leafblade va sustine o serie de concerte de chitara acustica in perioada de 13 si 16 decembrie 2011.

Primele doua show-uri anuntate vor avea loc la Bucuresti in Club Wings pe 14 Decembrie si la Galati in Club Zodiar pe 15

Decembrie.

Trupa a lansat albumul de debut, intitulat Beyond, Beyond, in 2009. Debutul duoului format la inceput din Sean Jude si Daniel Cavanagh din Anathema a fost primit foarte bine de critici si de fani la vremea respectiva. Natura acestui inspirat opus poate fi descrisa cel mai simplu ca o experienta muzicala placuta si relaxanta. Pentru profani, Leafblade pot fi catalogati ca o trupa de neofolk britanic in cel mai pur sens si o experienta muzicala ce nu trebuie ratata in peisajul lunii in care soarele se afla in constelatia Ophiuchus.

Pretul unui bilet va fi de 15 Ron pentru concertul din Bucuresti si 10
pentru cel din Galati.

Comenteaza