Februarie 2003

Site-ul a fost actualizat cu recenzii, interviuri, concurs. O noua actualizare va fi facuta in primavara.

Dupa doi ani de liniste, „Kogaionon” a revenit in forta, cu cel mai elegant si matur numar dintre toate de pana acum!
Cele 64 de pagini A4 tiparite profesional ascund multe subiecte incitante din lumea Metal-ului mondial, dezvoltate intr-un mod pragmatic si realist, fara superlative de conjuctura sau critici nefondate. Astfel, am ales pentru voi 11 dialoguri lejere, naturale si detaliate cu: AGALLOCH (o supertrupa americana ce a realizat in vara un album senzational Dark Metal), CODE666 RECORDS (unul dintre cele mai in voga si serioase label-uri Metal), DIVERCIA (un debut deosebit Gothic Metal, cu tinta catre fanii NIGHTWISH), GOD (Costel sustine ca Gothic/Doom/Death Metal-ul continua sa existe si prin prisma trupei iesene), KARMAKOSMETIX RECORDS (label-ul vocalistului IN THE WOODS. incearca sa ne prezinte o noua orientare muzicala), MONUMENTUM (acest grup Dark PopWave se intoarce cu un nou album dupa 7 ani), NEGURA BUNGET (o discutie confortabila despre o alta fata a Black Metal-ului prezentat de cei trei timisoreni), THE END RECORDS (ARCTURUS, VIRGIN BLACK. doar trupe de clasa la label-ul unui european stabilit definitiv in America), VOKODLOK (Raw Black Metal, un stil consumat?
Aradenii sustin ca nu. un alt proiect serios din Romania care spera sa debuteze in aceasta iarna), PENITENT (poate cea mai scurta discutie din acest numar, insa facuta in Romania, in primele zile ale noului an, Karsten Hamre fiindu-mi partener de drum pe distanta Suceava-Roman,), WINDS (o trupa fantastica, un album Dark Progressive Metal de colectie, o componenta ametitoare.).
Peste 25 de pagini sunt alocate recenziilor (aproximativ 300), de la reviste si fanzine simpliste la albume complexe si bine executate.
In paginile revistei au fost inserate si cateva texte retorice, obsesii de demult ale editorului plus. un alt fel de decalog.
Dan F. Spataru/EncoilMARK s-a ocupat de grafica si pot afirma ca rezultatul muncii lui m-a socat… Sper ca si pe voi!
Revista este scrisa in limba engleza, tiparita intr-un numar strict limitat, adresat exclusiv colectionarilor, cu coperta color, la pretul de 150.000 (plus 10.000 taxe postale) si se poate comanda direct de la Bestial sau Beauty of Pain.
Primele comenzi vor fi bonusate si cu cate un CD audio gratis iar la cerere, se va primi gratis si o anexa de aproximativ 30 de pagini cu traducerea integrala a textelor din revista).

Se pot face comenzi de asemenea si direct prin Kogaionon, insa trebuie obligatoriu parcursi urmatorii pasi:
-suma de 160.000 lei se trimite prin mandat postal la adresa: , OP12, CP3, Ploiesti, 2000, PH
-se mentioneaza pe spatele mandatului stilul muzical preferat si se scrie cuvantul „gratis”pentru cel ce doreste si anexa in limba romana
-se completeaza corect adresa cumparatorului, inclusiv codul orasului
Revista insotita de CD va fi livrata in maximum 48 de ore de la primirea mandatului, intr-un plic recomandat. Nu se accepta mandatele postale cu ramburs!
Sunt binevenite si comenzile pentru mai multe bucati pe acelasi mandat. Astfel, cel ce va cere 5 bucati va primi o reducere, valoarea mandatului trebuind sa fie de doar 750.000 lei (150.000 exemplarul). sau pentru 10 bucati, doar 1.400.000 lei (140.000 lei exemplarul).

Cele bune!

PS. Incepand cu 15 ianuarie site-ul www.kogaionon.com se imbogateste cu inca un folder, numit „Forum”, in care doritorii pot sa dezvolte diverse teme, cele 6 mari repere fiind:
-despre Kogaionon: rele, bune, sugestii.
-Scena Metal in Romania. trupe, case discuri, reviste, webzine-uri, concerte
-cele mai bune site-uri de informatii metalice si nu numai
-aparitii discografice, noutati
-zvonuri, barfe, carcoteli
-coltul specialistului: cele mai bune recenzii, cele mai avizate comentarii, cele mai inovative subiecte vor fi bonusate trimestrial cu CD-uri gratuite.

Comenteaza