Numarul 8 al revistei „Kogaionon” a aparut!

Numarul 8 al revistei „Kogaionon” a aparut!

In acelasi format A4, 64 de pagini tiparite profesional alb negru, acest nou capitol prezinta colectionarilor zece interviuri interesante, mature si pline de detalii cu urmatoarele trupe: AGALLOCH (Dark Metal), CODE666 (label), DIVERCIA (Gothic Metal), GOD (Doom/Death Metal), KARMAKOSMETIX (label-ul fostului vocal al trupei IN THE WOODS.), MONUMENTUM (Dark PopWave), NEGURA BUNGET (Black Metal), THE END (label), VOKODLOK (Raw Black Metal), WINDS (Dark Progressive Metal).

Cele aproximativ 300 de recenzii dezvaluie detaliat atmosfera unor noi albume, demo-uri dar si a celor mai respectate reviste de specialitate.
Obsesiile editorului sunt conturate in cateva randuri retorice inserate aleatoriu in paginatia publicatiei. Imagistica a fost complet schimbata, Dan F. Spataru/EncoilMARK facand din „Kogaionon” o punte inedita intre muzica Metal underground si arta vizuala, in cazul de fata una decenta, eleganta si plina de originalitate.

Revista este scrisa in limba engleza insa fiecare cititor va putea primi gratuit o anexa de 30 de pagini cu traducerea integrala in limba romana a tuturor textelor.
Primii 100 de cumparatori vor beneficia si de cate un CD audio gratuit.

Revista poate fi comandata incepand cu 15 ianuarie de la Beauty Of Pain Distribution, Bestial Records si Kogaionon la pretul de 150.000 lei. Cum acest numar a aparut in editie limitata, sunt recomandate precomenzile.

Comenteaza