Anunt aparitie Kogaionon 10

Este incerta data la care voi incepe lucrul pt un nou numar din K insa, pentru a face pasi concreti in acest sens, as avea nevoie (sunt in cautare latenta, totusi) de un colaborator care sa aiba ceva timp pentru traducerea textelor din limba romana in limba engleza; dar si de colaboratori ce ar dori sa faca 1-2 interviuri, eventual alte materiale ce ar putea fi interesante … adresa de e-mail o cunoasteti… deci, ne mai auzim prin octombrie, dupa concertul cu Paradise Lost… poate chiar cu un feedback de acolo… Daca vreti sa vedeti un concert pe Internet cu Arcturus, accesati urgent site-ul www.gigs.no. Altfel, bucurati-va ca a venit toamna, de fapt preludiul IERNII, e timpul pentru a reveni la lucruri mai neintelese pentru multi, chiar si dintre noi… Parcurgeti totusi si playlistul curent, care este unul destul de modest si lipsit de materiale inspirate… exceptia facand-o totusi DECORYAH, care continua sa ramana o trupa interesanta doar pentru nostalgici ca mine. Surpriza placuta UNTO ASHES, care detroneaza un ARCTURUS avantgardist, prea progresiv si cu o voce a lui Simen uneori liniara, dar, in ansamblu, un album ceva mai bun decat „The Sham Mirrors”, Louisa m-a trantit intr-un univers misterios cu noul sau proiect GHOST FISH, MIRA imi aminteste De Dolores O’Riordan (The Cranberries), KATAXU prezinta un Black Metal cosmic, cu o prima piesa ce m-a izbit tocmai in debutul fostilor LIMBONIC ART, celelalte albume fiind aparitii modeste, dar parca ceva mai bune decat teancul de CD-uri la care ma tot uit de vreo luna de zile, ca de ascultat chiar n-am ce asculta… Presimt ca in 2-3 luni va aparea o ghiulea, care sa creeze motivatie pentru a contura macar o umbra de un nou K… Sa nu va inundati!!!…in prostia cotidiana de lucruri inutile…. Toamna ruginie va doresc!

21 septembrie 2005.

Lucrul la nr 10 al revistei este ingreunat de o stare de spirit deloc prielnica, alimentata de un anotimp prea calduros si sufocant.
Insa, in aceasta perioada, se aleg trupele ce vor fi intervievate si, in acest sens, exista deja 2 nume: ARCANA si SILENT LOVE OF DEATH.
Mai multe detalii in toamna, pana atunci, parcurgeti playlist-ul meu lunar.

20 iulie.

Vestea buna legata de KOGAIONON magazine (revista ce promoveaza exclusiv stiluri Metal extreme: Dark, Gothic, Doom, Black, Death dar si Ethereal, Ambient sau Industrial) consta in faptul ca munca la numarul 10 a inceput. Vestea mai putin buna este ca nu se poate da inca o data exacta a finalizarii ei: probabil 3 luni…

Noul capitol din KOGAIONON aniverseaza 10 ani de existenta si va avea aceeasi abordare/structura ca si celelalte numere, ponderea o vor reprezenta interviurile, care vor fi la fel de lungi si interesante, incercand sa dezvaluie si alte detalii, in afara celor standard, pe care le puteti gasi cam pe oriunde.

Sectiunea de recenzii va fi una selectiva, focusul fiind doar pe acele albume care merita atentie, prezentate intr-un mod subiectiv si mai putin conventional, dar care sa contureze realitatea si nu mirajul de a scrie despre promotionale sau despre trupe preferate.

Articole de fond, cronici de concerte, alte retorice sunt de luat in calcul, de asemenea.

Lista cu grupurile ce vor fi intervievate va fi anuntata nu peste mult timp; in cazul in care aveti dorinte/sugestii, trimiteti un e-mail la kogaionon@xnet.ro

Imagistica, layout-ul si artwork-ul vor fi facute profesional, textele vor fi in limba engleza (probabil si cu traducerile anexate), numarul de pagini nu va fi unul standard pentru o revista Metalica dar care va respecta linia KOGAIONON, exemplarul se va oferi insotit de cateva CD-uri gratuite, va fi tiparit intr-un numar foarte limitat de exemplare, doar pentru colectionari iar distribuirea lui se va face in Romania prin Bestial si Beauty of Pain…. Vor exista cateva surprize, dar toate la timpul lor.

Cele bune,

1 martie 2005.

Comenteaza