Martie 2005

Vestea buna legata de KOGAIONON magazine (revista ce promoveaza exclusiv stiluri Metal extreme: Dark, Gothic, Doom, Black, Death dar si Ethereal, Ambient sau Industrial) consta in faptul ca munca la numarul 10 a inceput. Vestea mai putin buna este ca nu se poate da inca o data exacta a finalizarii ei: probabil 3 luni…

Noul capitol din KOGAIONON aniverseaza 10 ani de existenta si va avea aceeasi abordare/structura ca si celelalte numere, ponderea o vor reprezenta interviurile, care vor fi la fel de lungi si interesante, incercand sa dezvaluie si alte detalii, in afara celor standard, pe care le puteti gasi cam pe oriunde.

Sectiunea de recenzii va fi una selectiva, focusul fiind doar pe acele albume care merita atentie, prezentate intr-un mod subiectiv si mai putin conventional, dar care sa contureze realitatea si nu mirajul de a scrie despre promotionale sau despre trupe preferate.

Articole de fond, cronici de concerte, alte retorice sunt de luat in calcul, de asemenea.

Lista cu grupurile ce vor fi intervievate va fi anuntata nu peste mult timp; in cazul in care aveti dorinte/sugestii, trimiteti un e-mail la kogaionon@xnet.ro

Imagistica, layout-ul si artwork-ul vor fi facute profesional, textele vor fi in limba engleza (probabil si cu traducerile anexate), numarul de pagini nu va fi unul standard pentru o revista Metalica dar care va respecta linia KOGAIONON, exemplarul se va oferi insotit de cateva CD-uri gratuite, va fi tiparit intr-un numar foarte limitat de exemplare, doar pentru colectionari iar distribuirea lui se va face in Romania prin Bestial si Beauty of Pain…. Vor exista cateva surprize, dar toate la timpul lor.

Cele bune,

1 martie 2005.

Comenteaza