Decembrie 2008

Salutari Iernatice!

Se termina inca un an, odata cu el se finalizeaza si conceptul Serilor Speciale. 2008 a fost un an foarte activ, dinamic, obositor… Dar si cu multe satisfactii… Sper ca si pentru voi a fost unul macar interesant!

Multumesc tuturor trupelor participante dar si prietenilor ce au avut curiozitatea de a testa una sau mai multe din aceste cinci Seri diferite, alaturi de cateva trupe apropiate sufletului meu… atat ca muzica cat si ca mod de relationare! Inclin sa cred ca macar amintirea lor pot crea, la aburii unei cani de vin fiert, o stare nostalgica pentru ceea ce s-a dorit a fi intim, elegant, minimalist… o aroma unica cu iz melancolic pentru cei ce au gustat atat concertele propriu-zise cat si discutiile cu trupetii si cu alti prieteni din Musik Cafe! Si de fapt, de a petrece un sfarsit de saptamana intr-o alta alta forma, intr-un oras montan cu un peisaj exceptional! Si poate doar un prim pas… pentru cei ce vor dori sa continue! Sper sa fie asa!

Pe de alta parte, tineti aproape, nu peste mult timp va iesi de sub tipar numarul 10 al revistei Kogaionon… un numar interesant poate pentru multi! Dar, dupa cum bine stiti, intr-o editie limitata, la un standard exclusivist, doar pentru colectionari! Acesta va intra in tipografie imediat dupa sfarsitul de an si va fi gata pana la inceputul primaverii.

Despre site-ul de fata nu prea multe sunt de spus, a fost actualizat cu frecventa cu care v-am tot obisnuit, dorinta-mi fiind clara de a nu deveni un portal de stiri sau de informatii care sa sufoce privirea, ci doar un mod pragmatic de a evada, din cand in cand, din normalitatea apasatoare ce ne amageste ireversibil speranta unei vieti secrete desavarsite…
Mai multe materiale vor fi publicate si aici dar dupa ce va fi lansata varianta tiparita a revistei mele… Pana atunci, cateva zeci de noi Recenzii, un Playlist decent, un nou Concurs si un Interviu partial cu TRIARII.

Un an plin de trairi muzicale underground extreme va doresc!

Decembrie, 2008

Comenteaza

Adresa de email nu va fi facuta publica.